Местим се!

Магазинът в момента е в ремонт! Ние се местим, обновяваме концепцията и се оглеждаме за нови продукти, както и нови модели мебели. Искаме да сме в крак с новите тенденции, но в същото време търсим и ново място в същия район, защото харесваме Лозенец и искаме да бъдем близо до всичките си клиенти.

Приемаме предложения, идеи и пожелания какво бихте искали да видите в новия шоурум! Ще се радваме на всеки съвет и със сигурност вашите мнения ще ни помогнат много, така че пишете в коментарите!

Поради липса на подходящо място за работа в момента изпълняваме само проектите за интериор и цялостно обзавеждане, които уговаряме с директно с клиенти. Ако ви интересува нещо такова, можете да ни пишете на мейла – mebel@vesta-design.net. Относно отделни поръчки за мебели, страхувам се, че няма да сме в състояние да извършваме доставките достатъчно регулярно, затова временно ще преустановим взимането им. Все пак, ако няма как да отложите и много държите да изпълним определена мебел по поръчка, пишете, ще се опитаме да намерим решение!

А понеже вече доста хора са нетърпеливи, все пак ви предлагаме докато отворим отново да се вдъхновявате и да събирате идеи от блога за интериор, който поддържаме – vesta-mebel.eu. Можете да получавате статиите и директно в пощата си, а ако се запишете за бюлетина със сигурност ще разберете и кога и къде ще отворим отново! Записването за бюлетина става от този линк. Разбира се, facebook страницата също ще бъде своевременно обновявана.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates