Промоции на матраци през юни

Както винаги, производителите на матраци започват новата серия отстъпки и промоции, от които можете да се възползвате до края на юни. Ето и предложенията, които можете да намерите в нашия магазин.

Матраци „Парадайс“ правят промоционални отстъпки на моделите Viscolex с мемори пяна и Belona с покет пружини за еднолицев с вградена подматрачна рамка и двулицев.

Италианските матраци „Магнифлекс“ предлагат до 15% отстъпка за повечето модели матраци. Повече за отстъпките можете да откриете в сайта им, от където можете да се регистрирате и за допълнителни отстъпки и да вземете код, който е необходим при покупка в магазина.

От скоро сме представители и на испанските матраци Don Almohadon. Съвсем скоро клиентите ни ще имат възможност да ги пробват и на място в магазина, но вече предлагаме и техните промоции – в момента матраците Termal Visco и Viscoplus и двата с мемори пяна, се предлагат с подарък подматрачна рамка в същия размер.

Матраци „Тед“ пък предлагат отстъпки за моделите Milano и Флоренция.

Всички матраци можете да поръчате от нашия магазин. Заедно ще намерим най-подходящия за вас матрак, а освен това ще ви го докараме безплатно до всеки адрес в София!

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates