Кухни по поръчка

кухня по поръчка

Преди известно време обещахме нова мостра на кухня в магазина и тя вече е налице! Мострата ни е в приятна комбинация от лъскаво кремаво с дървесен, много реалистичен дървесен декор, който придава натурално усещане без да прави компромис с голямата устойчивост на ламинираните повърхности.

кухни по поръчка

Мострата е оборудване с механизми с плавно прибиране, големи и удобни чекмеджета и най-вече – много удобен барплот, чиято голяма широчина много лесно може да го превърне и в работен плот или идеално място за закуска и кафе. В момента към него сме добавили едни чудесни италиански бар столове с много удобна регулируема височина на седалката, която освен това се и върти и в съчетание със стъпенката ги прави още по-удобни за сядане.кухня по поръчка

Дръжките на дървесната част са вкопани, така че почти да не се забелязват и да не нарушават изчистената визия. Плотът е с абсолютно същия декор като горните чекмеджета и изглежда сякаш прелива в тях.

кухни по поръчка

кухни по поръчка

кухни по поръчка

Декорът е много реалистичен и структуриран, така че дори и любителите на естествените материали, които обаче нямат възможност да полагат необходимите грижи за тях, да се чувстват удовлетворени.кухни по поръчка

Напомняме, че произвеждаме кухните по поръчка, а мострите в магазина само показват някои от възможностите, които предлагаме. Някои от кухните, които сме изпълнявали можете да разгледате тук:

От масив – дъбова кухня с естествени състарени плотове, още масивни кухни, красива светла кухня в провансалски стил от МДФ с боя, която можете да видите и при нас в магазина, както и тези две кухни от ПДЧ – в кремаво и венге и тази стилна малка кухня в черно и бяло с черни електроуреди, които й придават още повече стил. Можете да следите и във фейсбук разбира се.

Работим кухните по индивидуален проект и от различни материали – МДФ, ПДЧ, масив, като всеки от тях има своите предимства и недостатъци. Освен, че е добре да се съобразите със стила на останалото обзавеждане и на цялостния интериор на вашето жилище, ние ще ви консултираме и какво най-добре отговаря на вашите потребности. Ако ви предстои поръчка на кухня, обадете ни се!

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates