Кухня в кремаво и венге

Преди празниците обзаведохме няколко кухни по поръчка, но още не сме имали възможност да ги снимаме. Но съвсем скоро ще имаме нова мостра на кухня в магазина и по този повод решихме да споделим снимка на една кухня, която правихме есента. Решена е в светло кремави горни шкафове с долен ред от венге и стоманеносив плот, който отговаря на цветовото решение на останалата част от апартамента.

кухня в кремаво и венге

Кухнята е разположена в общо помещение, което играе ролята и на дневна, така че желанието на клиентите беше самата кухня да не бъде акцент в помещението, а по-скоро да се вписва плавно в цялостното пространство. Ето защо избрахме кремаво за горните шкафове и тъмно сивото за плот. Долните шкафове са във венге и от страната на дневната включват и малка етажерка. Барплотът е достатъчно широк да служи едновременно за работен плот и за маса за хранене с високи столове. Произведената по поръчка подпора от неръждаема стомана го прави по-ефирен и ненатрапващ се въпреки голямата му широчина.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 comments on “Кухня в кремаво и венге

 1. Румен Стоянов on said:

  Здравейте,
  Честита Нова Година! Желая здраве и успехи в бизнеса и любовта!
  Моля да ме информирате относно етажерка изработена от дървени плотове нанизани върху хромирани тръби. Виждал съм я в магазина -кв. Лозенец и може ли да бъде изработена поръчка по индивидуален размер. Примерно h=220 см, широчина до 110 см и дълбочина 28 см.Със седем или осем рафта и без гръб. За библиотека. Предлага ли се модел със струговани и сглобяеми страници с рафтове за същата цел или дреги някакви библиотечни шкафове за стена.
  С уважение Румен Стоянов, София, бул. Черни връх № 31

 2. Веста on said:

  Здравейте!
  Предполагам, че имате предвид етажерки като от типа на тази снимка – http://bitly.com/1w3NcvL. Размерите не са проблем – може да бъде изработена, но гърбът е конструктивно необходим, за да бъде стабилна етажерката – металните тръби не са достатъчни за тази цел. Друг вариант е този модел без гръб – http://on.fb.me/1FlaBc0, който също може да се направи в размерите, които търсите. Моделите са от ПДЧ, поради което не ги съчетаваме със струговани елементи, но можем да изработим етажерки в разнообразни комбинации и размери, които да пасват на вашата идея.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates