Столчета

Днес споделяме някои от моделите столове, които предлагаме в момента.

Белият стол с лилава дамаска на райета е производство на фирма Кедър и струва 119 лв. Може да се избира цвета на боята, както и дамаската. Столът може да се изработи и с лак, ако предпочитате естествения вид на дървото. Много добре се съчетава с кухня и маса Ретро на Кедър, които можете да видите тук.

Този стол е внос от Чехия и е на цена 135 лв. Много елегантен стол, който напоследък много добре комбинираме с тази маса с дъбов плот. Много удобен и стабилен стол, който изглежда добре в разнообразни интериори.

Стол тип „Мравка“ с метални крака и седалка и облегалка от единствено парче извита дървесина с ергономична форма и красив графитен цвят. Столът е внос от Италия, имаме 6 бр. на цена 69 лв. 

В ляво: Страшно красив и удобен италиански стол с тефлонизирана дамаска, която не задържа петна. Облегалката има ергономична извивка и е тапицирана за още по-голямо удобство при сядане. Много лек и много елегантен стол, имаме налични 6 бр. на нова цена 189 лв. в топъл орехов цвят.

В дясно: Стол българско производство на фирма Кедър . Цена 135 лв. Произвежда се по поръчка като може да се избира дамаска и цвят на дървесината. Облегалката има лека извивка назад, която е много удобна за по-изправена стойка при хранене.

Стол „Теди“, буков, българско производство на фирма Кедър. Прави се по поръчка с възможност за избор на цвят и дамаска. Цента е 97 лв.

Един реставриран стол-кресло с много удобна седалка, заради наклона навътре, направен от 3Work, които обичат да възкресяват стари класики. Част от комплект от 4 бр., останалите три вече се намират в различни спални на наши клиенти. Цена 98 лв.И накрая искаме да зарадваме всички наши клиенти, които не успяха да си вземат този модел кожен стол през лятото, когато получихме първата стока от Индонезия. Вече имаме нови 6 стола от този модел, вече на цена 85 лв. Много класически и елегантен вид на ниска цена, перфектен за представителни интериори.

Харесахте ли си някой стол? Обадете ни се на телефон 02/963 36 90 или 087 6 48 82 96, а ако имате възможност елате да ги пробвате на място – най-добрият начин да се избере удобен стол!, в магазина на бул. Черни връх 8, бл. 4.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comments on “Столчета

 1. Виктория on said:

  Здравейте,
  Интересува ме стола,който е в кафявата кожа от Индонезия-наличен ли е и гърбът му също ли е с кожа?
  Благодаря и хубава вечер!

 2. Веста on said:

  Здравейте! За съжаление, индонезийските столчета вече са разпродадени – имахме само 18 от тях.

 3. Lili on said:

  Здравейте, а от белите столчета – внос от Чехия имате ли налични все още?

 4. Julia on said:

  zrdaveite imate mi ot stolovete indonezia

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates