Антре в бяло

Антрето е първото пространство от дома, което виждаме, когато се прибираме. Ето защо е важно да ни посреща подредено, приветливо и с добре дошли!

При тази задача трябваше да обзаведем антрето на вече готов апартамент, обзаведен в много контрастни мебели в бяло и черно, които придават изтънчен стил на интериора и мъжко елегантно излъчване.

Клиентът ни  искаше антрето да бъде решено съвсем светло, за да разширим визуално най-тъмната част от жилището му. Избрахме бяло, но не гладко, а структурирано, за да избегнем съвсем скучното и стерилно изцяло бяло помещение. Структурата на материала придаде допълнителен детайл. На този неутрален фон връхните дрехи ще изпъкнат и ще се превърнат в част от декора на помещението, а то самото изглежда визуално по-просторно и светло.

В дъното на антрето направихме вграден гардероб с плъзгащи врати, които да не пречат при отварянето на входната врата. В него скрихме кутията с инсталации, като предвидихме лесен достъп при необходимост. Едната врата е огледална – отраженията на останалата част от помещението го правят да изглежда още по-голямо, а и на излизане винаги е важно да се погледнем за последно в огледалото! На другата страна направихме допълнителен шкаф за обувки, който ще се използва и като рафт за дребни вещи, а над него е и закачалката за най-често използваните дрехи и чанти.

Цялото обзавеждане е произведено по проект и поръчка специално за този клиент. Можем да направим същото и за вас! Обадете ни се в магазин Веста на тел. 02/963 36 90.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 comments on “Антре в бяло

 1. мария георгиева on said:

  Здравейте,

  дайте ми приблизителна цена за същия гардероб с размери 240 ширина/260/60 с четири или три плъзтащи се врати(

 2. Мануела Халваджиева on said:

  Здравейте,
  Моля дайте цена и размери на това антре в бяло за гардероба и шкафчето за обувки? Правите ли доставка до различни градове и за сметка на кого е доставката и монтажа? Моля посочете и начина плащане при евентуална поръчка?
  Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates