Уникални спални по поръчка от „Кедър“

Спални Кедър

Най-добрият начин да превърнете семейната спалня в любимото си място, е като я обзаведете с качествени и удобни мебели. Както сме писали и преди, матракът е от основно значение за качествения сън, но ако желаете наистина уникална спалня, трябва да отделите средства и внимание на обзавеждането й.

Обзавеждането на една спалня започва с уточняване какви мебели могат да се съберат в нея, кое ще бъде оптималното им разположение и след това какъв стил и материал да бъде избран. След това можете да пристъпите към избирането на конкретните мебели.

Ние ви предлагаме богат избор от модели спални, които се произвеждат по поръчка, имат възможност за индивидуална промяна в размерите им и на вътрешното разпределение на гардеробите към тях, както и избор на цвят. Спалните, които ще ви покажем се продават като комплекти, но всяка мебел от тези комплекти може да бъде закупена и поотделно. Произвеждат се от МДФ с естествени фурнири, в комбинация с масивни части за краката и някои детайли, и с ПДЧ корпуси на гардеробите. Произвеждат се в София, от фирма „Кедър“.

Спалня Бреза 2 с лалета

Спален комплект „Бреза 2″ – обща цена 3472 лв. Леглото за матрак 164/200 см е с габаритни размери 215/192 см и струва 937 лв. Нощните шкафчета са по 184 лв., а скринът – 583 лв.

Спалня Флоренция с кожаСпален комплект „Флоренция“ включва красив скрин и нощни шкафчета от МДФ фурнир и бял лак със стъклен таван, съчетани с тапицирана с кожа спалня. Леглото е отваряемо с механизъм и цената за матрак 164/200 см е 1580 лв.  Цената на нощните шкафчета е по 295 лв., а на скрина – 640 лв.

Спалня Ясен

Спален комплект „Ясен“. Обща цена 3775 лв.  Легло е за матрак 164/200 с габаритни размери 290/220, в него са включени нощните шкафчета. Цената е 947 лв. Гардероб с размери 170/240 см има цена 1695 лв., скринът е с размери 180/50/50 и цена 777 лв., а отделните шкафчета имат размери 55/45/26 и цена 178 лв.

Спалня Кипарис

Спален комплект „Кипарис“. Моделът е изпълнен от масив и МДФ с естествен буков фурнир. Корпусът на гардероба е от ПДЧ. Цената на целия комплект е 3532лв. и включва:

Легло за матрак 164/200 с габаритни размери: 215/176 и цена 888лв., две нощни шкафчета с размери 50/40/40 см и единична цена 214лв./бр., гардероб 170/240, цена 1663лв., скрин с размери 100/50/80 см и цена 553лв.

Можете да поръчате различно разпределение на гардероба, по-малки или по-големи размери на гардероба, скрина или леглото и друг цвят на използвания лак. Дадените цени са за комплекта на снимката към юли 2013 г.

Спалня Верона

 Спален комплект „Верона“. Цената на целия комплект е 3410 лв. Легло за матрак 164/200 има габаритни размери: 222/180 и цена: 920 лв. Гардеробът е с размери 180/210 и чупещи се врати, цената му е 1498 лв., а скринът е голям  90/50/80 см и струва 574 лв. Нощните шкафчета са с размери 45/40/45 и цена 209 лв.

Спалня от орех

Някои от скриновете към показаните спални можете да разгледате и в публикацията ни за скринове. Следете и албума със снимки на спални в страницата ни във фейсбук за още новости относно спалните.

 

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 comments on “Уникални спални по поръчка от „Кедър“

 1. качествено спално обзавеждане on said:

  Напълно съм съгласна, че обзавеждането на една спалня започва с уточняване какви мебели могат да се съберат в нея, кое ще бъде оптималното им разположение и след това какъв стил и материал да бъде избран. Хубаво е и преди всичко още когато сме в интериора на стените да предвидим къде искаме да ни бъде гардероба или леглото, така, че ако има някакви по конкретни и важни шарки за нас на тапетите да не ги закрием след това с по висока мебел.Тук виждам страхотни спални и много удобни,благодаря за снимките.

 2. Красимира Любенова on said:

  Здравейте,
  Можете ли да ни направите само спалня с чекмеджета от двете страни по две чекмеджета под матрачната рамка, и предлагате ли и рамка? размерите, които искаме са 160 на 200 см. цвета е череша, може и да не е от кедър. Като дойдете да вземете размерите ще видите цвета и материала на гардероба ни?

  Благодеря предварително!

 3. Мебели за баня on said:

  Снимките са много красиви.Леглата ми харесват само да бяха с малко позаоблени ъгли, че имам лоши спомени от предната ни спалня от която постоянно имах синки.Напълно е вярно, че дървото има някои недостатъци, като да речем дървото се страхува от огън и вода и е нестабилно на механични повреди, дървото изисква постоянни грижи. Високо качественото дърво, използвано в производството на мебели, трябва да бъде добре изсушено и да няма пукнатини. Но пък в крайна сметка всеки един материал си има своите минуси и плюсове,лично аз предпочитам дървото.Тук виждаме колко красиви неща могат да се направят от него и втората снимка ме грабна веднага.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates