Следвайте ни!

Веста Мебел - фейсбук страница

Ако искате да ни следите, но не харесвате постоянното проверяване на страницата ни или не ползвате RSS четец, тогава ви предлагаме две алтернативи:

1. Можете да ни последвате във фейсбук. Намерете страницата ни тук и я харесайте. Добавете я в интереси, за да получавате известия, когато публикуваме нещо. На страницата можете да видите и повече снимки на мебели, разделени на албуми по типове. Там споделяме текущи промоции и нови мебели, които получаваме. Можете да ни пишете и да ни питате за всичко, което ви интересува.

2. Pinterest: Направихме си профил, в който споделяме идеи и съвети, които ни хрумват докато сърфираме из интернет. Можете да ги разгледате по видове помещения, предстои да добавяме още:

vesta mebel-pinterest

3. Третото ни предложение е да ни следвате в Инстаграм.  Профилът ни е съвсем нов и се надяваме да успеем да споделим част от нашата любов към мебелите и обзавеждането!

Веста Мебел - инстаграм

Пожелаваме ви хубав ден!

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates