Скринове

бял скрин с дърво

Скринът  е една от най-функционалните мебели в жилището. Използва се за съхранение на дрехи или други вещи, за акцент в обзавеждането, а едно огледало над него лесно го превръща във функционална тоалетка. Той е почти неразделна част от обзавеждането на спалнята, а понякога присъства и в дневната зона.

Обикновено скриновете се предлагат като част от спални комплекти. Ние също предлагаме тази възможност, но всички скринове, които можете да видите при нас, се продават и отделно, защото смятаме, че не е необходимо да подменяте изцяло обзавеждането си, само защото искате да добавите малко функционалност в спалнята. При нас можете да поръчате скринове и шкафове в разнообразни размери и цветове от масив, МДФ и ПДЧ. Някои от материалите дават възможност да съобразим новия шкаф с обзавеждането, което вече имате, други могат да се окажат перфектен акцент към спалнята, която толкова много харесвахте в началото, а сега смятате за скучна. Една такава мебел може да се окаже необходимото допълнение, което изцяло да преобрази функционалността, но и усещането в спалнята.

Предлагаме ви да разгледате няколко от наличните ни предложения. Освен тях напомняме, че винаги можем да проектираме нещо специално за вас. За целта заповядайте на лична консултация в магазина!

Снимката горе: Скрин „Бреза“, размери 90/50/85 см. Част от спален комплект „Бреза“, но се продава и отделно. Може да се поръча и в други цветове на фурнира.

бял скрин

Скрин от масив, бяла боя мат с горен и долен фриз. Размерите са 110/45/97 см. Цена 510 лв. Може да се поръча и в състарен вариант.

Състарен скрин масив

Състарен скрин масив. Английски дръжки и италиански обков. Размери 150/54/97 см. Цена 780 лв. Може да се поръча и гладък, с бяла боя мат.

Скрин Кедър, МДФ, естествен фурнир

Скрин от естествен буков фурнир, продава се като част от спален комплект или отделно.  Цвят орех, но може да се поръча с по-тъмен лак.

Скрин естествен фурнир намален

ТВ шкаф/скрин с ествествен фурнир. Стара цена 800 лв. Намален, с нова цена 650 лв. Размери 180/55/37h см.

Разгледайте и тази спалня от структурирано ПДЧ, която също има интересен скрин.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates