Светът на мебелите 2013

Светът на мебелитеТази година изложението Светът на мебелите се провежда от 23 до 27-ми април в Интер Експо Център. Макар да не участваме със собствен щанд, много от мебелите, които обикновено виждате в магазина, както и допълнителни мостри, в момента могат да се видят на няколко щанда от това изложение.

Каним ви да посетите щандовете на фирма Машалови, които произвеждат нашата мека мебел по поръчка, които показват нов модел тапицирано легло с ракла и нов модел мека мебел „Магнум“, чийто прототип можеше да се види в магазина преди няколко месеца. Всички мостри от щанда на Машалови, ще можете да видите и след изложението на място в нашия магазин.

Мека мебел Машалови

Тапицирано легло

Друг щанд, който ви препоръчваме да видите, е щандът на фирма „Кедър„, които предлагат един абсолютно нов модел спалня от орехово дърво, както и красива ретро кухня и нови версии на някои от класическите им модели.

кухня Кедър

Щанд на Кедър, Светът на мебелите 2013

На щанда на фирма Парадайс ще можете да пробвате и някои модели матраци, които рядко можете да видите в нашия магазин – особено новата дамаска със сребърни нишки, която виждате на снимката.

Парадайс

На щанда на Камбо ще можете да видите някои от канапетата, които предлагаме в магазина (Никол, Джули, клик-клак), някои от тапицираните им спални, както и матраците с марка „Класик“. Всички тях можете да поръчате и от магазина по време и след изложението.

На щандовете на Геномакс ще можете да се запознаете с богата гама подматрачни рамки за всеки вкус и максимално удобство. Разгледайте и щанда на Родниа, където можете да видите столчетата, които правим по поръчка.

След края на изложението в магазина ще можете да видите много от мострите, които в момента се намират на самото изложение. Матраците можете да пробвате и сега, а също и богат избор от трапезарни маси на фирма Кедър. Заповядайте да разгледате!

Списък с щандовете на фирмите, които ви каним да посетите:

Машалови: Зала 6, щанд B 8;

Кадър: Зала 5, щанд B 3;

Матраци Парадайс:  Зала 6, щанд C 6;

Камбо/Матраци Класик: Зала 5, щанд C 4;

Геномакс: Зала 5; 6, щанд B 2; B2;

Рондиа: Зала 5, щанд B 3;

Мебели Драги, Тотал-М: Зала 6, щанд A 2.


Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates