Представяне на матраци Happy Dreams

Матраци Хепи Дриймс присъстват на българския пазар от 15 години. Имат пълен цикъл на производство и модерна производствена база. Член са на Международната асоциация за спални продукти ISPA. Предлагат матраци от среден и висок клас, особени специалисти са в качествените и дълготрайни пружинни матраци, както и съчетаването на най-предимствата на системите бонел с усещането за латекс или мемори пяна. Всеки техен модел е проектиран с цел пълноценна почивка и сън, който дава тонус, настроение и оптимистичен поглед към света.

Матрак Джъмбо Империал, Хепи Дриймс

Джъмбо Империал

Моделите, които най-много харесваме започват с най-продавания модел на фирмата – Джъмбо Империал. Много удобен матрак, с два вградени топера, които го правят още по-удобен, здрава пружинна основа, белгийска дамаска със зимна и лятна страна, голяма височина, което го прави перфектен за  английски тип легла, ниска цена и невероятно широк избор на размери – Хепи Дриймс предлагат и дължини на матраците до 220 см, което е почти невъзможно да се намери другаде и е единствения начин да предложи удобно спане дори и на най-високите господа.

Матрак Комбо Мемори

Комбо Мемори

Особено много харесваме комбинацията на пружинен пакет с мемори пяна, също трудно намираща се сред другите фирми производители на матраци. Мемори пяната бързо приема формата на тялото и редуцира въртенето по време на сън, като при това е особено мека на усещане. В същото време пружинната основа запазва формата си при всякакви натоварвания прави матрака особено дълголетен.

Матрак Прима Латекс

Прима Латекс

Разбира се, Хепи Дриймс предлагат и богата гама матраци от латекс и мемори пяна без пружини в тях за всички, които не харесват пружиниращият ефект. Особено интересен сред тези модели е Прима Латекс, който освен че се предлага с бързосъхнеща  Bamboo дамаска с антибактериално действие, се предлага и във вариант Прима Латекс Варио – двоен матрак с две половини с различна степен на твърдост – предназначен за всички двойки, които не могат да стигнат до общо решение за твърдостта на новия си матрак. Прима Латекс Варио се предлага в 5 различни размера. Матракът се изработва от белгийски пенолатекс и е снабден с иновационна 3D лента, която позволява по-добра циркулация на въздуха в него.

Повече информация за матраци Хепи Дриймс и техните цени и характеристики можете да откриете на сайта на производителя Happy Dreams или на място при нас в магазин Веста.

Ако желаете да разгледате други матраци, които предлагаме, разгледайте следните:

Матраци Парадайс

Матраци Дормео

Матраци Магнифлекс

Матраци ТЕД

Ако не знаете дали е време да смените стария си матрак, погледнете признаците, по които можете да разберете и ако старият ви матрак отговаря на някой от тях, разгледайте нашето ръководство как да изберете нов матрак.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates