Представяне на матраци Дормео

Дормео е марка матраци на словенската компания Студио Модерна, съществуваща от 1992 г. Дормео се появява през 2002 г. като първоначално има само един модел матрак с ядро от Екосел и бързо се разширява до богата гама от матраци, протектори, възглавници и други продукти за спане, съобразени с търсенето на качествен сън. Освен собствения материал за ядрата на матраците, Дормео наблягат и на защитата от статично електричество, каквато не можете да откриете при другите марки матраци.

Вече сме писали за матрака Ай Мемори, който беше голяма иновация с двойното си ядро по времето, когато излезе на пазара. Дормео обаче предлагат и други интересни модели:

 

Мемори 2+12

Матрак Мемори 2+12 Силвър Дормео

Особено продаван е матракът Мемори 2+12 – подходящ за любителите на по-твърди матраци. Негов вариант е матракът Мемори 2+12 Силвър, който има обработено със сребро покритие за по-голяма свежест и регулиране на потенето и силно антибактериално действие. Подходящо е за страдащи от алергии или астма, както и за деца.

Матракът има и три зони на комфорт, оптимално съобразени с особеностите на тялото, които облекчават натоварването в различните части на тялото, върху които се оказва най-голям натиск – рамене, ханш, прасци и гръбначния стълб. Така тежестта на тялото се разпределя равномерно по дължината на целия матрак, а тялото е отпуснато. Матракът се адаптира към контура на гръбнака и оказва перфектна опора. Разпределението на въздушните каналчета предлага дори по-добра опора за долната част на гърба.

 

Матрак Сребърни йони с вградена подматрачна рамка

Ако се чудите дали трябва да си купувате подматрачна рамка или да се задоволите с еднолицев матрак с вградена такава, най-добре разгледайте този модел на Дормео, който съчетава удобството на вградената подматрачна рамка с комфорта на качествен матрак с комфорта на двойното ядро с различна твърдост и вградените в дамаската сребърни йони за мощно антимикробно действие.

Всички матраци с вградена подматрачна рамка досега бяха от дунапрен или пужинни, защото дървените основи, които се използват при тях, не позволяват на другите материали да дишат достатъчно добре. Иновацията при Дормео е използването на отделни ламели, които предоставят достатъчно свободно пространство за циркулиране на въздуха и дават възможност за използване на по-висококачествени материали за направата на този матрак, а именно високоеластичната Екосел пяна, патент на фирмата.

Ядрото на матрака има 3 вертикално перфорирани зони, които осигуряват опора и комфорт на различните части на тялото и в същото време позволяват на въздуха да циркулира.

Освен всичко друго покритието на матрака има цип, който позволява на калъфа да се сваля и пере в перална машина, нещо, което липсва при другите матраци с вградени рамки. Благодарение на иновативния калъф, може да се свали и изпере само горната част. За тези, които искат да изперат целия калъф, това също може да стане, след като се махнат ламелите на подматрачната рамка. След това сравнително лесно могат да се върнат на мястото им в предвидените за тях джобове, пришити към калъфа.

Разгледайте и другите модели  в сайта на Дормео. Не забравяте да се посъветвате с нашите специалисти кой матрак е най-подходящия за вас. Възползвайте се и от нашата безплатна доставка за София!

Разгледайте и другите матраци, които предлагаме:

Матраци Парадайс

Матраци Хепи Дриймс

Матраци ТЕД

Матраци Магнифлекс

А ако се чудите дали имате нужда от нов матрак, погледнете признаците, по които да разберете за смяна ли е стария матрак.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates