Представяне на матраци ТЕД

Производството на матраци ТЕД започва през 1995 г. През 2002 г. компанията пуска на пазара матрак Милано – все още един от най-продаваните матраци на ТЕД. През 2003 г. започва и износът на матраци за Европа. Днес фабриката е разположена на 22 000 кв. м площ край Пловдив и предлага качествени матраци с пружини тип бонел и индивидуално пакетирани пружини. Освен матраци, ТЕД предлагат луксозни легла и широка гама подматрачни системи – сгъваеми, статични, ръчно или моторно задвижвани.

Нашият избор от ТЕД? Няма да ви говорим за Милано, Фаворит S или Сан Ремо. Вероятно повечето българи в един момент от живота си са спали на някой от матраците от италианската серия на фирмата. Това все още са едни от най-продаваните матраци в страната. Сега искаме да ви обърнем внимание на някои от по-новите модели на ТЕД, които заслужават внимание.

Беладжио S – британската серия

Матрак Беладжио С на ТЕД

Създаден по класически британски модел, този матрак комбинира пакет от индивидуално опаковани пружини и различни по плътност и релеф материали, които придават допълнителен комфорт чрез преразпределението на  тежестта на тялото през различните  слоеве.

Този матрак предоставя всички качества и характеристики на класическите модели матрак и допълнителното удобство на топ матрак. Матракът Беладжио  S е с височина 34см и е особено подходящ за високи английски легла.

 

Антистрес – серия Wellness

Матрак Антистрес на ТЕД

Уникалният дизайн реагира бързо на формата и движенията на тялото. Всяка пружина “i Spring” е обвита в свой собствен джоб, което и позволява да реагира свободно и независимо от другите.

Системата “i Spring” има специфичен конструктивен дизайн, който съчетава характеристиките и предимствата на три пружини в една. Горната и долната част на пружината са с по-широк диаметър, което придава първоначална мекота и усещане за комфорт, докато централната част е по-тясно oформена и придава допълнителна устойчивост и опора.

Включени са и профилирани полиуретанови слоеве, подобряващи комфорта и с нежен масажиращ ефект.
Дамаската е от “Stress free” плат – нежен, мек и комфортен със специално покритие, неутрализиращо статичното електричество.

 

Тай Спа – серия Wellness

Матрак Тай Спа на ТЕД

Латексовият ТHAI SPA следва извивките на тялото и гарантира правилното положение на гръбначния стълб. За разлика от моделите на другите фирми, тук латексовото ядро е разделено по средата от  на кокосова вложка, чиято естествената плътност придава допълнителна твърдост и ортопедичност, като същевремено осигурява добра проветривост.

Калъфът на матрака ТHAI SPA е с вплетени бамбукови нишки, които имат антибактериален ефект, много меки са и приятни на допир и притежават свойството незабавно да абсорбират и изпаряват влагата.

 

Разгледайте и другите модели  в сайта на ТЕД. Не забравяте да се посъветвате с нашите специалисти кой матрак е най-подходящия за вас. Възползвайте се и от нашата безплатна доставка за София!

Разгледайте и другите матраци, които предлагаме:

Матраци Парадайс

Матраци Хепи Дриймс

Матраци Магнифлекс

Матраци Дормео

Разгледайте и какви грижи да полагате за матрака си, за да си осигурите пълноценен и здравословен сън. А ако още се колебаете дали да смените стария матрак, разгледайте признаците, които показват, че е време да го направите.

 

 

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates