Представяне на матраци Парадайс

Матраци Парадайс предлагат широка гама от еднолицеви и двулицеви матраци и тапицирани френски легла. На пазара са от 2001 г. като се налагат все повече, защото използват висококачествени и екологични материали като в последните години успяха да наложат и няколко нововъведения, от които най-важното за потребителя остава възможността за избор на някоя от специалните им дамаски за всеки модел матрак, който предлагат.

Фирмата предлага качествени матраци от високоеластична пенополиуретанова пяна, най-удобният от които по наше мнение е модел Laguna – перфектен модел, съчетаващ комфорт, качество, ниска цена и дълъг живот.

Матрак Лагуна Парадайс

Парадайс предлагат и латексови модели матраци, при които също имате възможност да избирате с каква дамаска да бъдат. Повече подробности за дамаските, които се използват от Парадайс, можете да намерите в нашата статия, специално посветена на дамаските при матраците.

Модел Мелина

Матрак Мелина Парадайс

Матраци Парадайс също така предлагат и три модела с мемори пяна, най-технологичния материал за изработка на матраци до момента, както и топ матрак от мемори пяна, който е прекрасно допълнение към вече закупен друг матрак.

Матрак Мемори Флекс Парадайс

Останалите модели, както и цените за вашия размер матрак, можете да намерите на сайта на производителя – матраци Парадайс. Не забравяйте да се посъветвате с нас преди да поръчате своя матрак и се възползвайте от безплатния транспорт, който предлагаме!

Разгледайте и други матраци:

Матраци Дормео

Матраци Хепи Дриймс 

Матраци ТЕД

Матраци Магнифлекс

Вижте дали матракът ви е за смяна преди да решите да направите подобна покупка в нашата статия за признаците, по които се разбира, че матракът трябва да се смени.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 comments on “Представяне на матраци Парадайс

  1. martin on said:

    kak shte disha matrak ako e na tvurda povurhnost kato naprimer frensko leglo

  2. Веста on said:

    Здравейте,
    по принцип пружинните матраци с отвори за проветрение на борда нямат никакъв проблем с дишането, поставени върху плътна основа. За латексовите и мемори матраците е препоръчително да се оставят периодично без покривка за няколко часа и да се обръщат поне веднъж на шест месеца.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates