Уникални състарени мебели

Търсите ли нещо уникално, направено специално за вас? Нещо, което няма да видите в дома на съседа си или на колежката от офиса? Днес все по-често правим и купуваме масово произведени неща, макар преди двадесет години да бяхме развили непоносимост към тях, не защото са по-добри или по-евтини, а защото не можем да отделим достатъчно време да изберем нещо уникално.

състарен скрин импрегнирано

Бял състарен скрин 112/52/90 см, сребриста патина, състарен, импрегниран срещу вода, чекмеджета и панти с плавно прибиране, италиански механизми

Масово произведените мебели са много подходящи за младежка стая или студентската квартира, но когато обзавеждаме собственото си жилище, много по-хубаво би било ако успеем да намерим собствения си стил и уникален поглед към живота. Мебелите от масив са перфектното решение за такива случаи, заради неограничените възможности. Отделете малко време, не бързайте с решението и обмислете какво искате, а след това намерете подходящия производител.

Бял състарен скрин

Бял скрин от състарен чам с дърворезбени орнаменти

Можете да избирате между разнообразни финиши – натурално или състарено дърво,  бои и лакове, различни комбинации от цветове о обработка на дървото, съчетани с почти всякакви форми и модели, както и големи възможности при детайлите. Дървото може да се обработва във всякакви профили, да се стругова или да се изработят дърворезбени орнаменти, които придават уникален характер на вашата мебел.

Уникален и трудът който се полага за производството на тези мебели. За разлика от обикновените бои, ако изберете патиниране, можете да бъдете сигурни, че мебелите ви ще бъдат грундирани три пъти, преди да се положат двата слоя боя и да се шлайфат на кръст, за да се получи перфектна повърхност, която ще ви радва дълги години и ще краси вашия дом.

състарен скрин златна патина

Състарен скрин, класически модел със златна патина и дърворезбени орнаменти. Размери 110/54/78 см

Независимо дали ще решите да обзаведете цялото си жилище с такива мебели, или ще изберете някой малък детайл за акцент, струва си да се замислите за подобна инвестиция на време. Срещу само малко по-подробно обмисляне на детайлите и съвсем кратък срок на изработка, ще получите мебел, която ще цените цял живот. Мебелите, които предлагаме, се изработват по поръчка специално за вас, от предпочитаната от вас дървесина, в полите на Рила планина, от майстори, продължаващи старите български традиции. Обадете ни се!

Състарен скрин извит

Състарен скрин със сребърна патина, дърворезбени орнаменти и струговани крака

 

Контакти на магазина: София, бул. „Черни връх“8, бл. 4, партер, тел. 02/963 36 90 и карта тук.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates