Трапезарни маси от Кедър Дизайн

Масите на фирма Кедър се произвеждат по поръчка и могат да се изпълнят в различни цветове на лака и с вариации в размерите. Предлагаме и боя лак или мат, но в момента нямаме мостра в магазина. Снимките, които виждате са на налични маси.

Маса „Астория“ е със скосени ъгли на плота и леко завъртяни крака. Мострата ни е в цвят венге, с размери 150 на 90 см и разтягане от 45 см, допълнителният плот се съхранява в масата. Цената на мострата е 595 лв.

Маса „Милано“ със заоблени страни на плота. Размерите на мострата са 150 на 85 см плюс допълнително тазтягане от 50 см, като плотът се съхранява в масата. Цената на мострата е 625 лв.

Маса „Верона“ с размери 130 на 90 см и допълнително разтягане от 70 см. Общата дължина на разтегнатата маса е 200 см. Допълнителният плот се съхранява отделно. Цена на мострата 675 лв.

Също така имаме и  много функционална малка разтегателна маса модел „Капри“, подходяща за по-малки помещения или за комбинирани дневни с много малко място за маса за хранене.Размерите на мострата са 90 на 90 см, като се разтяга с още 35 см, което я прави достатъчна за 6 души. Изработва се и по поръчка в други цветове. Цената на мострата е 415 лв.

Внимание: не всички столове от снимките са налични!

 

Related Posts with Thumbnails
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates