Магията на мебелите от масив

Не е само заради естествения материал, не е и в новата ни мания всичко да е „еко“! Масивните мебели имат свой характер и носят следи от инструментите на майстора, който ги е правил, каквито не можете да откриете в никоя друга мебел. В тях най-лесно ще откриете следите от старите ни дърводелски традиции, които напоследък успяхме малко да позабравим, както и това, което сме успели да научим от други мебелни и дърводелски школи.

Когато открихме мебелите на инженер Д. Ботев, решихме, че е време да обърнем повече внимание на дървото като материал за мебели. В последно време се бяхме ориентирали към мебелите от плоскости, защото нямахме желание да обзавеждаме всичките си клиенти с еднообразни чамови спални, но ето че вече имаме възможност да предложим дизайнерски български мебели от масив. Дървесината може да е чам, бук, дъб, орех, череша, а понякога и екзотични дървесини, които рядко виждаме у нас. Това, което прави мебелите интересни обаче, е обработката на използваната дървесина.

Състаряване, резбовани орнаменти, двуцветни боядисвания, лакирания и полирания, подчертаване структурата на дървото, разнообразни обкови, включително и специално внесени, придават интересния вид и характер на тези мебели. Що се отнася до нашите мостри, в момента имаме комплект витрина и скрин от състарен чам, които се продават и отделно. Дръжките са внесени от Испания, а  пантите са оригинални от Англия.

 

За момента можем да ви покажем витринка и скрин от състарен чам. Съвсем скоро очакваме и други мостри. Столчетата на снимката са от 3work.

 

 

 

Заповядайте в магазин Веста всеки делничен ден от 10:00 до 18:30 и в събота от 10:30 до 14:30!

 

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 comments on “Магията на мебелите от масив

  1. Криси on said:

    Страхотни са :)

  2. мебели за баня цени on said:

    Много ми допада този стил,който тук ни показвате.Много е приятен белият цвят за мебелите, който идеално би си контрастирал с по тъмните стени и под, които сме направили на вилата ми.Все пак мебелите от масив могат да бъдат столове, маси, кухни, легла, а защо не и врати. При всички случаи обаче, това е най-добрият избор, който можем да направим за вашият дом или офис, като тези мебели ще внесат допълнителна топлина и един пълен уют, да не говорим за здравината им.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates