Масичка и огледало RETRO

Търсите малка масичка, за допълнение в дневната, или нещо ефектно за заведението ви, или просто елегантни извивки, тази масичка е точно за вас – достатъчно лека, за да се премества бързо и лесно навсякъде, с подходящ размер, който може да се комбинира с всичко – 50/50 на 45 см височина. Комбинация от две такива масички пред меката ви мебел могат да се окажат чудесното място за кафе, а ако я съчетаете с огледало в същия стил, можете лесно да я превърнете в тоалетка.

На снимките виждате наличните в момента мостри. Масата и огледалото могат да се поръчат и в други цветове – материалът е боядисан с матова боя МДФ, така че ако решите да смените цвета имате на разположение множество възможности. Заповядайте при нас да ги обсъдим или ни се обадете по телефона за поръчка!

Телефони за връзка: 02/963 36 90 и 0888 80 18 92.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 comments on “Масичка и огледало RETRO

  1. Анна Славчева on said:

    Здравейте,
    интересува ме малката ретро масичка на снимката в сайта ви 50/50/45см- може ли да бъде в друг цвят, и каква е цената?

  2. Веста on said:

    Здравейте,
    масичката е налична само в черно. Може да се изработи в друг цвят, но за цена ще трябва да уточните какъв точно предпочитате и дали да е лак или мат.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates