Ново при матраците – Ай Мемори

Купуването на качествен матрак е инвестиция в собственото здраве и качествения сън. Ето защо фирмите производители на матраци са се специализирали във въвеждането на иновации на пазара.  Днес искаме да ви представим най-новата иновация на Дормео – матракът Ай Мемори Силвър, изработен от специална адаптираща се Екосел пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матрака да диша. Пяната се адаптира според натиска на тялото и оказва идеална опора като регулира и напрежението в точките на силен натиск.

Ай Мемори пяна

За разлика от обикновената мемори пяна, ай мемори пяната освен че се адаптира към натиска и формата на тялото, регулира температурата и предпазва матрака от поява на миризми и микроби. Ако спящият излъчва повече топлина, вградените в пяната PCM микрокапсули, които променят агрегатното си състояние в зависимост от температурата, ще абсорбират излишната енергия и ще му помогнат да се охлади. Ако обратното, спящият се охлади, капсулите ще изпуснат складираната енергия и ще му помогнат да се стопли.

Калъфът

Освен капсулите, пяната е обогатена и със сребро, с доказани антибактериални свойства. Калъфът на матрака също е обогатен със сребърни и клималайт фибри. Среброто спомага и за непосредственото освобождаване на нежелани електрически заряди. То е естествен алерген, а клималайт фибрите премахват влагата. Разбира се, калъфът е снабден и с цип, който осигурява лесно и удобно почистване и поддръжка на матрака.

Три зони в ядрото на матрака

Дормео отново включват и тризоново ядро – мемори пяната има специално разположени каналчета, които дават оптималната опора за трите различни части на тялото – гърба и раменете, бедрата и колената, и краката и ходилата.

Твърдо или меко спане

Ядрото е разработено от  две различни половини – 7,5 см по-твърда пяна и още 7,5 см по-мека пяна. Така синята страна ви предлага по-твърдо спане, а оранжевата по-меко.

Матраците с ширина от и над 140 см имат две отделни двойни основи, които могат да се преместят, така че двойката да може независимо да направи своя избор дали да спи на меката или на твърдата страна на матрака. Двойната основа е свързана стабилно и здраво и създава допълнителна динамика при натиск. Освен това двойната основа е снабдена с прозрачно покритие, което я предпазва чиста при обръщане на различните страни или когато се пере калъфа – още една много удобна иновация при матраците от Дормео.

 

В заключение можем само да ви кажем, че Ай Мемори Силвър е много качествен матрак и отличен избор за перфектен сън.

Общата височина на матрака е 18 см. Има 15 години гаранция и както всички матраци на Дормео има и 30-дневен тест период. В допълнение ние от магазин Веста ви предлагаме безплатен транспорт в рамките на София. Цените и допълнителна информация можете да намерите на сайта на Дормео или при нас в магазина на тел. 02/963 36 90.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates