Български клик-клак канапета

Напоследък получаваме все повече запитвания за клик-клак канапета, внос от Китай, които продавахме преди време. За съжаление те вече не се внасят, затова се опитахме да намерим българската им алтернатива. Колегите от хасковския завод на мебелна къща Камбо ни предложиха тази алтернатива в модела „Алфи“. Диванът се произвежда с клик-клак механизъм и в разтегнато състояние има размери  130 на 200 см. Цената е 372 лв. Направен е от два дунапренови матрака, които са гаранция за комфортно спане.

Related Posts with Thumbnails
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 comments on “Български клик-клак канапета

 1. Мартин Ковачев on said:

  Здравейте!

  Искам да запита, дали продавате само матрак тип „клик-клак“ Стария ми матрак е с размери 190х135 и дебелина 15
  Ако имате подобен, моля да ми дадете цена!

  Поздрави:
  М. Ковачев

 2. Веста on said:

  Здравейте! „Клик-клак“ се нарича механизмът, който прави възможно прибирането и разтягането на канапето/леглото/матрака. Самите матраци или дюшеци се поставят на две подматрачни рамки, свързани с такъв механизъм и поставени на крака – това е най-опростената конструкция на този вид канапе, точно по този начин е конструирано и канапето на снимката. Ако имате старо клик-клак канапе и искате да смените матрака, бихме предпочели да го видим за да ви предложим подходящ матрак за него. Можете да ни откриете на телефони 02/9633690 и 0888801892

 3. Ангелина Пировска on said:

  Здравейте,
  имате ли други десени, освен този показан на снимката. Имате ли представител в Стара Загора и ако не каква е доставката.
  Усмивки А. Пировска

 4. Красимира Андреева on said:

  Доста интересни продукти предлагате ,но за съжаление информацията е крайно незадоволителна.Специално за канапетата с функция за сън има размери само в разтегнато положение,а цените никакви ги няма….несериозно е.

 5. Веста on said:

  Здравейте! Съжаляваме за липсата на информация. Истината е, че в момента сме без магазин и работим единствено поръчка, затова и не сме обърнали достатъчно внимание на тази информация. Интересува ли ви нещо по-конкретно?

 6. Ирина Костова Петрова on said:

  Здравейте,
  Необходим ми е диван с клик-клак механизъм с размери 140/200. Ще се ползва за редовно спане, затова държа на висок клас матраци (изключвам дунапрен). Предпочитам да е с ракла, а не на крака.
  Предлагате ли това удоволствие?
  Благодаря! :)

 7. Константина on said:

  Здравейте!

  Продава ли се само металната основа с клик-клак механизъм ? Цена ?

  Благодаря!

 8. Марианжела Анастасова on said:

  Искам да купя канапе клик клак. Дали има? Дали има други цветове?

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.

Powered by WordPress | Best Cell Phone Plans | Thanks to Online Checking Account, High Yield Savings Account and CD Interest Rates